Hledáme mzdovou účetní s komunikativní angličtinou a znalostí SAP. Nástup možný ihned.

HR blog

Na našem blogu pomáháme firmám i uchazečům se orientovat na trhu práce. Přinášíme novinky a rady pro HR profesionály, firmy i uchazeče o zaměstnání.

Tento rok slavíme 20 let od založení firmy Sky Select

„Chtěl bych tímto poděkovat svým kolegům, jak současným tak minulým. Všem společnostem, se kterými jsme měli tu čest spolupracovat. Ušli jsme kus cesty. Společně jsme zažili úspěchy i překonali nejednu krizi. Pomohli řadě uchazečů nastartovat a rozvíjet kariéry. Firmám dosáhnout jejich smělých cílů. Já doufám, že společně oslavíme i nadcházející léta. Děkuji za přízeň. Bez vás by to všechno nešlo.

Jsem šťastný, že jsme tu a stále nás to baví!!!!“

Zakladatel Richard Mazúr

Číst více

Průvodní text k CV aneb čeho se vyvarovat

Na téma : Jak se správně sestavuje CV existuje milion různých článků, rad a pouček. Často  připisujete ke svému CV průvodní text. Při práci recruitera existuje pár vzácných momentů, kdy je zaskočen a někdy i pobaven prazvláštním stručným vzkazem, úvodem nebo mottem, který je součástí CV nebo přiložen k CV.

Rádi bychom Vám poradili, jak se vyhnout případnému vyřazení z výběrového kola jenom kvůli této maličkosti, která může udělat špatný, klamavý dojem.

Číst více

Cesta ke spokojenému a loajálnímu zaměstnanci

Přáním každého zaměstnavatele je mít spokojené zaměstnance, které jejich práce baví a naplňuje. Tato cesta začíná náborem vhodného kandidáta, ale rozhodně tam nekončí. Udržet si skvělé lidi a získat jejich loajalitu je zcela podstatné. Jenže jak na to? Jedním z důležitých předpokladů úspěchu je umět své zaměstnance správně motivovat.

Číst více