Hledáme mzdovou účetní s komunikativní angličtinou a znalostí SAP. Nástup možný ihned.

HR blog

Na našem blogu pomáháme firmám i uchazečům se orientovat na trhu práce. Přinášíme novinky a rady pro HR profesionály, firmy i uchazeče o zaměstnání.

Být nadbytečným/ou není nic moc

Můžete být ve své práci opravdu dobrý, všechny termíny plnit včas, chodit neustále s novými nápady, podporovat své kolegy, i tak se Vám může stát, že Vaše pracovní místo bude zrušeno pro nadbytečnost. Zejména v nadnárodních společnostech nemáte zpravidla šanci takové rozhodnutí ovlivnit. Zejména podpůrné činnosti se často přesouvají do jiných zemí, ať už z důvodu nákladů nebo z důvodů jiných. Ukončení pracovního poměru pro nadbytečnost je spojeno s odstupným.

Číst více

Jak přežít spolupráci

Je spolupráce radost, nutnost nebo noční můra? Jak získat spoluprací synergické efekty, které dělají úspěšné úspěšnými?

Dnes je už opravdu velmi málo pracovních pozic, kde byste mohli úspěšně fungovat sami. Spoléhat se jen na vlastní znalosti a dovednosti není ve většině případů ani reálné ani efektivní. Pro většinu z nás je spolupráce s ostatními i mnohem zábavnější. Občas je to ale zase spolupráce s ostatními, proč se nám ráno nechce ani vstávat z postele.

Číst více

Vypsány podzimní termíny na interaktivní školení: Jak vybrat ty správné talenty a Zákoník práce pro manažery.

Jak vybírat ty správné talenty pro Vaši společnost

Nabízíme Vám jednodenní školení/workshop pořádané interaktivní koučinkovou formou.
Ze školení si odnesete konkrétní materiál, který Vám pomůže začít využívat nové znalosti a dovednosti pro výběr kandidátů hned druhý den.

Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance a manažery a je zaměřeno velmi prakticky. Způsob vedení školení vyžaduje neustálou aktivitu účastníků, součástí jsou i případové studie a praktické ukázky včetně zkušebního pohovoru s reálným uchazečem o zaměstnání.

Zákoník práce pro manažery interaktivně

Tento workshop je určen pro vedoucí zaměstnance a manažery a je zaměřen na praktickou aplikaci zákoníku práce v nejčastějších problematických situacích. Workshop je veden formou, která vyžaduje neustálou aktivitu účastníků a jeho součástí je řešení případových studií i scénky formou hraní rolí.

 

Číst více